Despre noi

OXYGEN HOME

12 vile exclusiviste în Pipera

Oxygen Home e un concept exclusivist născut din dorința dezvoltatorului de a construi casa visurilor sale. Odată ce îi calci pragul pătrunzi într-un univers pe care vrei să-l explorezi neîncetat, care ți se arată parcă în fiecare zi cu noi fețe ce transmit nu numai eleganță și rafinament, ci și căldura specifică unui cămin în care vei locui.

O adevărată apariție în mijlocul naturii, care răspunde celor mai exigente cerințe și te invită să-i descoperi toate secretele ce o transformă într-o casă cu o personalitate specială, într-o comunitate selectă. Cauți să găsești acel vibe bun care ți-e insuflat de locul în care locuiești? Ești obișnuit să ridici mereu ștacheta în viață și îți place să trăiești în lux? Oxygen Home e cea mai bună alegere.

PROIECT UNIC ÎN ROMÂNIA

Lux și eleganță în mijlocul naturii

Proiect unic în România, situat în spatele Oxford Gardens din Voluntari, Oxygen Home e casa de lux în care fiecare detaliu e lucrat cu maximă atenție. Pentru că dezvoltatorul deține o experiență vastă în colaborarea cu firmele de construcții, el și a ales cei mai valoroși specialiști în dezvoltarea proiectului – cu know-how specific pentru fiecare aspect și etapă a construcției.

Aspectul exterior înălțător al casei și grandoarea conferită de designul interior e compatibil cu cele mai înalte aspirații ale celor care vor să trăiască într-o adevărată capodoperă arhitecturală.

Camerele sunt inundate de lumină datorită suprafețelor vitrate foarte mari și înălțimilor libere de 3m, iar sistemul smart-home e generator de un plus de confort: controlează tot ce înseamnă lumini, curent, apă și uși.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Te așteptăm să vezi proiectul nostru și să îți alegi casa preferată pentru un stil de viață așa cum ți-ai dorit întotdeauna.